Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: dit is een tikkie voor AZ

26 februari 2006 15:51

Philip Cocu was na afloop tevreden over de zege in Alkmaar. "Dit is toch een tikke voor AZ, denk ik" aldus Cocu voor microfoon van Langs de Lijn. "Ik denk dat zij verwacht hadden dat we anders zouden starten, met twee spitsen. Omdat we met 3 spitsen starten moesten ze toch even omschakelen. Wij begonnen juist heel scherp en hebben de wedstrijd vervolgens direct beslist."

"Zeker de eerste helft was van onze kant gewoon goed. We hebben ook de kansen gehad om 0-3 te maken. Als het 0-3 was geworden hadden we in de tweede helft ook wel beter gespeeld. Doordat dat uitbleef en de 1-2 viel, ga je toch op resultaat spelen. Nu moesten we op zeker gaan. Als we iets rustiger aan de bal waren gebleven en de mogelijkheden hadden afgewacht was de tweede helft makkelijker geweest. Maar we zijn niet veel in de problemen geweest."

"Voor onszelf moeten we er naar streven dat we ook in de tweede helft meer doen, al staat het resultaat in deze fase van de competitie voorop zeker in zo'n topper."




Tags

cocu alkmaar microfoon philip tikke topper uitbleef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman