Transparent
Inloggen
Sluiten

Enige uitoverwinning in poule moet voor 2e ronde zorgen

6 november 2000 08:09

Verslaggever: RvW

PSV is tot nu toe de enige club in de poule die een uitoverwinning heeft weten te behalen. Dat gebeurde onlangs bij Dynamo Kiev. Die overwinning kan uiteindelijk goud waard zijn als PSV woensdag thuis weet te winnen van Anderlecht. De tekenen zijn gunstig, aangezien geen andere club nog uit heeft gewonnen (Anderlecht verloor zowel bij Manchester United als Kiev zeer ruim) en PSV thuis beide wedstrijden op een uitstekende manier wist te winnen.

Rekenen is er woensdagavond nauwelijks bij. Uitgaande van een overwinning van de Engelsen dient PSV gewoon te winnen van de Belgen. Mocht Manchester United niet kunnen winnen dan zijn PSV en Anderlecht sowieso door.

De Stand:
Anderlecht 5 9 8-12
PSV 5 9 7-6
Manchester United 5 7 10-7
Dynamo Kiev 5 4 7-7

Duidelijker kan de situatie voorafgaand aan een wedstrijd bijna niet zijn. Enige wat nog rest is dat de ploeg woensdagavond naar een overwinning dient te worden geschreeuwd door alles wat PSV een warm hart toedraagt.

Meer op




Tags

anderlecht kiev dynamo duidelijker geschreeuwd goud toedraagt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte