Transparent
Inloggen
Sluiten

Kolkka wil nog niet weg

6 november 2000 10:04

Verslaggever: NvdL

De afgelopen dagen is de geruchtenstroom, aangaande een eventuele transfer van Kolkka naar Engeland, weer opgelaaid. Vorige week meldde we al dat Aston Villa interesse in hem zou hebben, eerder leken ook Leeds en Celtic in de markt.

Joonas Kolkka reageerde deze week op de geruchten en maakte duidelijk geenszins van plan te zijn bij PSV te vertrekken. Ookal kreeg hij eerder te horen dat hij in principe niet in aanmerking kwam voor een basisplaats, wil hij toch blijven vechten voor zijn kans. Hij speelde, dankzij een blessure van Bouma, twee hele goede wedstrijden tegen Vitesse en Twente en lijkt in topvorm.

"Ik sta nog anderhalf jaar onder contract en ik heb niks te klagen zolang ik kan blijven spelen. Momenteel ben ik in topvorm en heb alle vertrouwen dat ik in de toekomst meer zal spelen. Het enige waar ik nu mee bezig ben is zorgen dat ik mijn huidige niveau handhaaf, daarnaast wil ik hard werken voor PSV" aldus Kolkka tegen het Finse persbureau STT.

Meer op




Tags

kolkka aangaande bouma celtic engeland geruchtenstroom handhaaf joonas klagen leeds ookal opgelaaid persbureau stt twente villa vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte