Transparent
Inloggen
Sluiten

PFU zet zich in voor betere bezoekersvakken

27 februari 2006 22:28 - PSV Fans United

Verslaggever: MP

PSV Fans United zet zich in voor betere bezoekersvakken in Nederland. De uitsupporters zijn het al tijden zat voetbal te moeten kijken door zogenaamde kippengaasnetten wat het zicht naar het veld ernstig belemmerd. De supportersvereniging van PSV heeft middels een brief alle supportersverenigingen opgeroepen om aan hun club te vragen om de samenstelling van het uitvak eens nader te bekijken. In een tijd waar de stadions vol hangen met beveiligingscamera's en het met de ingevoerde uitkaart met fotoregistratie mogelijk is om supporters die voorwerpen gooien op te sporen en te bestraffen, kan het voetbal beleefd worden zoals in Engeland waar geen hoge hekken en kippengaas rond het bezoekersvak te zien is.

Bij PSV is men al serieus aan het nadenken om het gastenvak supportervriendelijker te maken door het gaas te verwijderen of te vervangen door een gaas wat via een bepaalde constructie kan worden omlaag gelaten indien nodig. Eerder dit seizoen haalde PSV de hekken al weg in het Philips stadion.

Meer op PSV Fans United




Tags

gaas hekken pfu belemmerd bestraffen beveiligingscamera bezoekersvak brief constructie engeland fotoregistratie gastenvak kippengaas kippengaasnetten middels nederland sporen supportersvereniging supportersverenigingen supportervriendelijker uitkaart uitsupporters uitvak verwijderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte