Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemers: Gomes wacht, goed voor Farfan om nog een jaar te blijven

1 maart 2006 19:09

Verslaggever: RvN

Voetbal International vroeg de zaakwaarnemers van respectievelijk Gomes en Farfan over de toekomstplannen van de pupillen. Gomes zou voorlopig nog geen beslissing willen nemen over zijn toekomst. Hij zou daarmee willen wachten tot na het Champions league avontuur en de kampioensrace. Gomes kan zijn contract bij PSV verlengen, maar er is ook veel belangstelling voor hem waarbij Corinthians zeer concreet is.

De zaakwaarnemer van Farfan liet in VI weten dat de aanvalelr het erg naar zijn zin heeft bij PSV. "Misschien is het wel verstandig om nog een jaar in Eindhoven te blijven. Hij is pas 21 en heeft nog een hele carriere voor zich."

Meer op




Tags

gomes farfan aanvalelr corinthians pupillen toekomstplannen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte