Transparent
Inloggen
Sluiten

Interlands: Verlies Kone tegen Spanje, Winst Beasley, Winst aanvoerder Simons, Gomes niet in actie, nederlaag Vayrynen

1 maart 2006 21:00

Verslaggever: RvN

Arouna Kone is er niet in geslaagd Ivoorkust langs Spanje te loodsen. In Spanje gingen de Afrikanen met 3-2 onderuit. De PSV aanvaller stond in de basis en werd na 73 minuten gewisseld.

DaMarcus Beasley heeft met het nationale elftal van de Verenigde Staten Polen met 1-0 verslagen. De PSV aanvaller speelde de gehele wedstrijd.

Simons was aanvoerder bij belgie dat thuis met 2-0 won van Luxemburg. Dat was de stand na 64 minuten toen het duel gestaakt moest worden vanwege de weersomstandigheden.

In Rusland heeft Brazilie met 0-1 gewonnen. Ronaldo maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Gomes kwam zoals aangekondigd niet in actie.

Vayrynen verloor met Finland na strafschoppen van Kazachstan. De PSV'er maakte vlak voor tijd zijn rentree na maanden afwezigheid wegens zijn blessure in het nationale elftal.

Meer op




Tags

beasley gomes kone simons vayrynen belgie damarcus finland ivoorkust kazachstan loodsen luxemburg polen ronaldo rusland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage