Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt tekort: 4-0 nederlaag

8 maart 2006 22:36

PSV kwam woensdagavond in Lyon duidelijk een maatje tekort tegen Olympique Lyon. Had de ploeg vorig seizoen nog het nodige geluk tegen de Fransen en kwam het zo door, dit seizoen kon PSV dat geluk geen moment afdwingen. De Fransen waren sterker en kwamen dan ook terecht op 1-0 via Tiago. PSV zette daar spaarzame mogelijkheden voor de goal tegenover.

De nekslag voor PSV kwam in de 42ste minuut toen Philip Cocu met zijn tweede gele kaart van het veld moest. Tiago voltrok vervolgens het vonnis door in blessuretijd de 2-0 te scoren.

In de tweede helft moest PSV zich met name beperken tot verdedigen om de afstraffing niet al te groot te laten worden. Hiddink bracht Vennegoor of Hesselink, die voorin node werd gemist als aanspeelpunt, dan ook niet meer in om geen risico te nemen met het oog op het duel tegen Ajax. Met tien man kon de ploeg niet voorkomen dat de Fransen nog uitliepen naar 4-0 via Wiltord en Fred.




Tags

lyon tiago aanspeelpunt beperken cocu hesselink hiddink maatje nekslag node philip spaarzame uitliepen vennegoor voltrok vonnis wiltord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte