Transparent
Inloggen
Sluiten

Timmer verwacht vertrek Hiddink

19 maart 2006 10:43

Verslaggever: RvN

Jan Timmer, presidentcommissaris van PSV, heeft in De Telegraaf laten weten te verwachten dat Hiddink zal vertrekken. "Ik weet het niet officieel, maar alles wijst erop dat Guus Hiddink weggaat bij PSV. Als je alle speculaties en berichten in kranten op een rij zet, dan moet je toch wel een heel slechte lezer zijn om iets anders te concluderen. En ook de ?body language? van Hiddink geeft het aan. Maar de enige die het echt kan zeggen is Hiddink zelf."

Timmer gaf verder aan Hiddink te hebben laten weten dat hij het absoluut niet eens is met de gang van zaken en de manier waarop Hiddink tot zijn besluit komt over een al dan niet vertrek.

Meer op




Tags

hiddink timmer body language presidentcommissaris speculaties telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte