Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gaal: 'Woensdag is PSV aan de beurt'

19 maart 2006 21:18

Verslaggever: JV

Ondanks dat Van Gaal de bekerwedstrijd tegen PSV belangrijker vond dan de wedstrijd tegen Feyenoord, wist AZ toch te winnen van de Rotterdammers. "Na het doelpunt van Arveladze hebben we weinig meer weggegeven. We hadden in de slotfase zelfs meer afstand moeten nemen van Feyenoord. Die doelpunten die we niet hebben gemaakt, hebben we bewaard voor komende woensdag. Dan is PSV aan de beurt", aldus Louis van Gaal op de persconferentie na afloop van de wedstrijd.

Verder kondigde de coach van AZ voor de bekerwedstrijd in Eindhoven een basisplaats voor Arveladze aan en zullen Van Galen en Perez hun rentree in het basisteam maken. Ondanks zijn overgang naar Ajax volgend seizoen zou de Deen volgens Van Gaal geen twee topduels achter elkaar aankunnen.

Meer op


Tags

gaal arveladze feyenoord aankunnen basisteam bewaard galen kondigde perez weggegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

beademing belasting change climate compenseren corona daklozen duitsland eredivisie feyenoord flitsphirips izecson knvb komkommertijd lockdown mandje nederland neymar onzin pakweg regering rutte santos schmidt sir tinus uswilly utrecht vhtlsaw wetten