Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties: 'PSV laat het zelf liggen'

8 november 2000 23:55

Verslaggever: RvW

Alom teleurgestelde reacties aan de kant van PSV natuurlijk na de uitschakeling voor de tweede ronde voor de Champions League. Veel aandacht was er voor de 'gok' van Gerets om De Jong en Ramzi in de aanval te zetten ipv Bruggink en Kezman, iets wat Gerets nog gedurende de eerste helft terugdraaide.

Gerets: 'Achteraf is het makkelijk om te zeggen dat ik misgegokt heb. Maar aan de spitsen lag het niet. We zaten de eerste 30 minuten absoluut niet in de wedstrijd. Ook als Bruggink had gespeeld in plaats van De Jong had hij geen bruikbare ballen gekregen. De Jong kan niets verweten worden.' Toch bracht hij Bruggink en Kezman nog in de eerste helft. 'Ik wilde met Bruggink meer aansluiting krijgen vanaf het middenveld en met Kezman ipv Rommedahl meer scorend vermogen voor de goal inbrengen'. Ook aanvoerder Van Bommel vond het achteraf onzinnig om de opstelling achteraf als een gok te beschouwen.

PSV liep in de eerste helft door 2 grote persoonlijke fouten een 0-2 achterstand op. In die fase zat PSV volgens Gerets absoluut niet in de wedstrijd. Toen PSV tot 2-2 terugkwam, had PSV het nooit meer uit handen mogen geven en af moeten maken, aldus Van Bommel. 'We kregen minimaal 3 goede kansen op de derde treffer' volgens Gerets 'en dan moet je het gewoon afmaken wil je doorgaan naar de volgende ronde'.

'Nadat Kevin Hofland in de slotfase rood zag, was de organisatie bij ons achterin weg. Daar profiteerde Anderlecht goed van' aldus Gerets.

Meer op




Tags

gerets bruggink jong kezman bommel alom anderlecht bruikbare hofland misgegokt ramzi rommedahl scorend teleurgestelde terugdraaide verweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage