Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman: geen opbouwtrainer

25 maart 2006 09:21

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat Ronald Koeman weten nog niet benaderd te zijn door PSV. Of hij interesse heeft laat hij politiek in het midden. Hij heeft immers nog een doorlopend contract en is naar eigen zeggen succesvol en gelukkig in Portugal. Wel geeft hij aan dat een club hem niet moet halen om iets van onderaf op te bouwen.

"Als ik hier vertrek, dan liefst naar Spanje of Engeland, maar Nederland zou ook best kunnen. Je moet je daarbij eerst afvragen of een club mij wel nodig heeft. Mij moet je niet halen om iets van onder af aan op poten te zetten. Ik voel me veel meer een prestatietrainer. Onder die druk voel ik me het best."

"Ik speel graag attractief, maar bij mij gaat het in de allereerste plaats om het winnen. Volgens mij gaat het in het hele leven om winnen. Daarom voel ik me in landen als Portugal en Spanje ook erg op mijn plaats. Hier is de ?nul? het uitgangspunt en daar vandaan werk je verder in een wedstrijd."

Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

koeman opbouwtrainer portugal allereerste attractief doorlopend engeland nederland onderaf poten prestatietrainer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje