Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu wacht misschien wel tot na het WK. Trainerscursus of speler?

27 maart 2006 00:08

Verslaggever: RvN

Philip Cocu heeft in het Algemeen Dagblad laten weten de tijd te nemen voor zijn beslissing. ,Ik weet dat PSV met me verder wil, maar ik ben er nog niet aan toe een definitief besluit te nemen. Ik wil alles eerst rustig op een rijtje zetten voordat ik de knoop doorhak. Daar is het nu nog te vroeg voor. Dat komt wel. Wanneer? Ik heb geen datum in mijn hoofd. Het kan voor het WK zijn, maar ook daarna.?

Naast de keuze voor de trainer en of hij fysiek kan blijven brengen wat er allemaal van hem verwacht wordt, speelt ook het feit mee dat waarschijnlijk volgend jaar weer een versnelde cursus is voor trainer coach betaald voetbal voor internationals. Die cursus wordt slechts sporadisch gegeven.

"Ik wil me opgeven voor de versnelde cursus Coach Betaald Voetbal. En dan is het misschien wel goed te stoppen met voetballen. Het hoofd helemaal vrij te maken en een tijdje uit te rusten voordat ik probeer dat diploma te halen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

cocu cursus trainerscursus diploma doorhak opgeven philip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman