PSV moeizaam naar 1-2 zege in Roosendaal

1 april 2006 21:20

In een hele matige wedstrijd van PSV-zijde heeft PSV met 1-2 gewonnen van RBC. In de eerste helft kwam PSV met 1-0 achter na dom balverlies van Theo Lucius. De rechtsback verspeelde de bal aan Ali Elkhattabi, die Ebou Sillah in staat stelde te scoren. Lucius raakte bij zijn actie geblesseerd en moest zich meteen laten vervangen. PSV had de eerste helft weinig in te brengen tegen de aanvallend spelende hekkensluiter.

Na een uur spelen was het eindelijk via een 'lucky' raak voor PSV. Een van richting veranderd schot van Ibrahim Afellay bracht PSV op gelijke hoogte. PSV zette vervolgens onder leiding van Cocu en Alex aan en pakte PSV vijf minuten later de volle winst uit een steenharde vrij trap van Alex. Via de onderkant van de lat stuitte de bal echter twintig centimeter achter de doellijn. De assistent-scheidsrechter lette op en kende het doelpunt direct toe. Vervolgens zakte het duel weer weg en speelde PSV de wedstrijd uit.

Bekijk het live verslag van de wedstrijd door celinefan via de link hieronder naar het scorebord.