Transparent
Inloggen
Sluiten

Extra veiligheidsmaatregelen

11 november 2000 12:48

Verslaggever: RvW

PSV heeft extra veiligheidsmaatregelen aangekondigd om problemen met het uitvak zoals tegen Ajax en met de eigen supporters, zoals tegen Anderlecht, te voorkomen. Bij de wedstrijd PSV-ajax is er veel schade aangericht door de ajax-supporters. Ook onderliggende vakken met PSV supporters hadden daar veel last van. De eerste twee rijen stoeltjes zijn uit het uitvak gehaald. Daardoor kan er voor de uitsupporters een cordon stewards plaats nemen. De uitsupporters kunnen daardoor niet bij de lexaanwand komen. Het net is verder naar voren geplaatst zodat de uitsupporters hier niet aan kunnen komen. De uitsupporters mogen geen eet- en drinkwaren meenemen op de tribune. Voorts worden er meer stewards en politieagenten ingezet voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

Langs de Noordzijde van het stadion, waar woensdag tegen Anderlecht rellen plaatsvonden, zullen op de looproutes hekken geplaatst worden zodat probleemzoekers niet snel van de ene kant van het stadion naar de andere kant kunnen komen, zoals woensdag het geval was.

PSV wil hard optreden tegen de fans die problemen veroorzaken in het stadion. PSV heeft al aangekondigd de schade die de Ajax supporters veroorzaakten te willen verhalen op Ajax. De supporters die woensdag betrokken waren bij de rellen zullen met videobeelden worden opgespoord en aangepakt. Hun staat naar alle waarschijnlijkheid een stadionbod te wachten.

Meer op




Tags

uitsupporters veiligheidsmaatregelen anderlecht rellen uitvak cordon drinkwaren eet feyenoord hekken lexaanwand looproutes noordzijde opgespoord plaatsvonden politieagenten probleemzoekers rijen stadionbod vakken waarschijnlijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje