Transparent
Inloggen
Sluiten

Veel medeleven voor PSV-supporter Maarten Berg

5 april 2006 18:56 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: JV

Er zijn veel steunbetuigingen aan familie en vrienden van de veel te vroeg overleden Maarten Berg, die na de wedstrijd RBC-PSV bezocht te hebben, is verdronken. Op de plaats waar de politie en brandweer het lichaam van Maarten heeft gevonden, zijn bloemen gelegd. Ook liggen er PSV en RBC sjaaltjes. Bij het Philips stadion is een groot spandoek opgehangen aan de Oost-poort met de tekst 'Rust zacht'.



Ondanks dat PSV zondag de kampioenswedstrijd speelt doen veel fans een oproep om een minuut stilte te houden. "PSV voelt zich betrokken. Dit is zo triest. We staan open voor eventuele herdenkingsacties vanuit de supporters. Gelet op het verleden, in andere situaties waarin ook PSV-supporters zijn omgekomen, zal formeel een minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd niet snel gebeuren, maar dat wil niet zeggen dat we er als club niets mee doen", aldus een woordvoerder van PSV.

Op PSV.nl staat dat de club direct contact heeft met vrienden en kennissen van de overleden Berg en via hen wordt er gekeken of en hoe de gedachten naar hem kunnen uitgaan, aanstaande zondag. Volgens de wedstrijdorganisatie is de ruimte voor een onaangekondigd eerbetoon of minuut stilte gezien het programma niet gangbaar. De club zal mogelijk haar medeleven tonen via de vier grote schermen in het Philips Stadion.

Op het forum is het condoleanceregister nog steeds geopend.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

berg medeleven stilte rbc aanvang bloemen brandweer condoleanceregister eerbetoon formeel gelet herdenkingsacties kampioenswedstrijd kennissen omgekomen onaangekondigd oost poort schermen sjaaltjes spandoek steunbetuigingen tekst verdronken wedstrijdorganisatie zacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage