Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Lucius hoort werkstraf of cel eisen

11 april 2006 19:12

Voor het gerechtshof in Den Bosch is 240 uur werkstraf of 120 dagen cel ge?ist tegen Theo Lucius. Net als de rechtbank in Breda stelt de advocaat-generaal bij het hof dat de PSV'er slecht vuurwerk heeft geleverd. Lucius zou eind 2003 in Schijndel vuurwerk hebben verkocht aan een Bredanaar. Die verloor een paar dagen later bij het afsteken ervan een oog. De rechtbank in Breda had Lucius vorig jaar tachtig uur of veertig dagen cel opgelegd, maar de voetballer ging in hoger beroep. De eis bij het hof is hoger uitgevallen, omdat de advocaat-generaal in zijn afweging opnam dat met het vuurwerk een ongeluk is gebeurd.

Meer op




Tags

lucius cel vuurwerk werkstraf advocaat generaal hof rechtbank beroep bredanaar gerechtshof ist ongeluk opnam schijndel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage