Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: PSV'er Beasley reed onder invloed

12 april 2006 18:45

PSV-speler Damarcus Beasley (23) moet voor de politierechter verschijnen omdat hij met te veel drank op in een auto reed.

Op 17 januari werd hij in Valkenswaard betrapt. Uit een ademanalyse bleek dat hij met ongeveer 1,3 promille op achter het stuur zat, terwijl 0,5 promille is toegestaan. De zaak dient op 21 april in Eindhoven.

Vorig jaar oktober schikte Beasley een zaak met justitie om een rechtszaak te voorkomen. De PSV'er had na een vlucht van Amerika naar Nederland spullen meegenomen die hij had moeten aangeven bij de douane. Het ging onder meer om een iPod, een gsm en een digitale camera.




Tags

beasley promille ademanalyse amerika betrapt damarcus douane drank gsm ipod justitie nederland politierechter rechtszaak schikte valkenswaard vlucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman