Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-Feyenoord eindigt in 1-1

12 april 2006 21:50

Drie dagen na het kampioensfeest stond de topper tussen PSV en Feyenoord op het programma. Doordat er ook voor feyenoord niets op het spel stond, verloor de topper eigenlijk alle glans. Voor PSV was vooral van belang dat het afscheid van Hiddink (en Rutten en Eijkelkamp) niet bedorven zou worden. Dat zou uiteindelijk ook niet gebeuren. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

PSV begon goed aan de wedstrijd en was duidelijk de betere ploeg. Met name Kone en Vennegoor of Hesselink kregen goede kansen. Daarna zakte de wedstrijd terug en probeerde PSV het duel te controleren.

Vlak na rust kwam Feyenoord op voorsprong. Vayrinen, die net als Beasley in de basis mocht startem verloor de bal. castelen profiteerde ervan en schoot de 0-1 achter PSV doelman Gomes.

Halverwege de tweede helft kwam PSV op gelijke hoogte. Ekramy moest gestrekt om een kopbal van Alex uit de goal te tikken. dat lukte nog knap, maar de rebound was vervolgens simpel voor aanvoerder Cocu.

Daarna stevende de wedstrijd op een voor beide ploegen acceptabele 1-1 eindstand af, al raakte Greene nog de lat vlak voor het einde.

Bekijk het liveverslag via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

feyenoord topper acceptabele beasley bedorven castelen cocu controleren eijkelkamp ekramy glans gomes greene hesselink hiddink kampioensfeest kone liveverslag rebound rutten startem stevende vayrinen vennegoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte