Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging teleurgesteld in B&W Eindhoven

15 april 2006 21:57 - Supportersvereniging PSV

Verslaggever: JV

De Supportersvereniging PSV is ernstig teleurgesteld in de opstelling van het college van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Eindhoven. "Vorige week nog stond de gemeente, in de persoon van Burgemeester Sakkers, vooraan in de feesten rond het kampioenschap van de plaatselijke trots. Wie heeft tenslotte Sakkers niet goede sier horen maken door keihard het 'Boeruh Boeruh' uit te roepen op het bordes van het Stadhuis, waarna hij PSV ook nog een beker van de Stad Eindhoven uitreikte? Nu het er op aan komt, nog geen week later, geeft de Gemeente ineens geen thuis meer. Een verzoek tot garantstelling voor herfinanciering van het stadion door de gemeente wordt botweg zonder duidelijke redenenen afgewezen. De opstelling van onze gemeente lijkt in schril contrast te staan met andere gemeenten die wel op een positieve manier willen bijdragen in de toekomst van hun plaatselijke clubs", aldus de Supportersvereniging PSV.

De Supportersvereniging wendde zich al eerder met een Open Brief tot de Eindhovense politiek, met het verzoek het verzoek tot garantstelling van PSV te ondersteunen. De Supportersvereniging gaat nu mogelijkheden onderzoeken, zoals het burgerinitiatief, om de Gemeente Eindhoven tot inkeer te brengen.

Meer op Supportersvereniging PSV




Tags

gemeente supportersvereniging boeruh garantstelling plaatselijke sakkers bordes botweg brief burgerinitiatief college contrast feesten herfinanciering inkeer redenenen schril sier stadhuis uitreikte vooraan wethouders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman