Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer spreekt nu wel over interesse voor Farfan

18 april 2006 07:30 - Persbureau EFE

Verslaggever: RvN

De zaakwaarnemer van Jefferson Farfan hield tot nu toe alle geruchten in de media over interesse voor zijn speler af. Volgens hem was er nooit iets concreet en wilde hij die berichten niet gebruiken om een transfer af te dwingen. vandaag liet hij in media in Peru wel weten dat zowel Chelsea als Barcelona de PSV'er laten volgen. Diverse andere interessante clubs zouden hem daarnaast op het lijstje hebben staan. De zaakwaarnemer verwacht binnen enkele dagen concrete aanbiedingen te ontvangen, hoewel hij er op wijst dat het aanstaande WK er voor kan zorgen dat clubs wachten met eventuele transfers. Dat zou in het nadeel van de PSV spits zijn omdat Peru niet meedoet op het WK.

De zaakwaarnemer hechtte er vervolgens waarde aan om te benadrukken dat Farfan het naar zijn zin heeft bij PSV en er geen enkel probleem mee heeft om nog een jaar te blijven bij PSV. Belangrijker dat er een club is die hem kan en wil betalen (naar verluidt 15 miljoen dollar) is volgens de zaakwaarnemer dat er een club is wiens trainer Farfan graag wil, die hem kansen zal geven en het in een stad is waar Farfan zich thuis kan voelen.

Meer op Persbureau EFE




Tags

farfan peru barcelona chelsea hechtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage