Transparent
Inloggen
Sluiten

Eremetaal Quiz nog niet verdeeld

Verslaggever: BvT

De Quizmasters deden afgelopen week nog een uiterste poging om een verschil te maken in de top van de ranglijst van de PSV Netwerk Quiz door schier-onmogelijke vragen te plaatsen in de laatste Quiz van het seizoen. Helaas zonder succes; waren er voor de laatste ronde nog 2 koplopers, nu zijn het er zelfs drie: loginnaam, Alphen ZH en Ranzige Ridder staan nu gedrie?n aan kop met 99 punten.

De moeilijkste vraag bleek die om het geluksgetal van Phoxy. Velen verwarden zijn rugnummer en schoenmaat (99) met zijn geluksgetal, 1988. Bron: de PSV Inside van december 1999, pagina 57. Uiteraard een tamelijk onmogelijke vraag, maar in de Quiz met de ontzettend goede opzoekers aan de top bijna noodzaak om een scheiding aan te brengen.

Om te bepalen wie nu de Quiz uiteindelijk ?cht op zijn naam mag schrijven, zullen in de Chatbox binnenkort heuse play-offs georganiseerd worden tussen de drie kampioenen.

Meer op PSV Netwerk Quiz Algemeen Klassement




Tags

quiz eremetaal geluksgetal onmogelijke alphen chatbox cht gedrie kampioenen koplopers loginnaam opzoekers phoxy poging quizmasters ranzige ridder scheiding schier schoenmaat uiterste verwarden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage