Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Netwerk Cup veldeditie 2006 - schrijf je in

3 mei 2006 09:53 - PSV Netwerk Cup Forum

Verslaggever: Peejay

Zaterdag 27 mei aanstaande vindt de 2e veldeditie van de PSV Netwerkcup plaats op het sportcomplex "De Hondsheuvels" te Eindhoven.

Op dit toernooi zal er 7 tegen 7 gespeeld worden in een wedstrijden van circa 15-20 minuten. De aanvang vindt plaats omstreeks 10 uur in de ochtend en het toernooi duurt tot 18.00 uur. Tevens zal er na afloop een barbeque plaatsvinden (bij voldoende deelname) en is het de bedoeling dat de wedstrijd van Oranje op die avond tijdens de barbeque bekeken kan worden op een groot scherm.

Op dit moment hebben een 7-tal teams zich ingeschreven, maar het toernooi is voor alle leden van dit netwerk. Dus mocht je geinteresseerd zijn in deelname met een team (max. 10 personen) of alleen jijzelf (maar dan moet je kunnen deelnemen in een ander team) ga dan naar het PSV Netwerk Cup Forum.

De inschrijfdatum voor dit toernooi sluit op 13 mei aanstaande. Wel dien je voor 1 mei 2006 al als lid op dit forum actief zijn. Tot ziens op de PSV Netwerk Cup veldeditie 2006.

Meer op PSV Netwerk Cup Forum




Tags

veldeditie barbeque aanvang circa dien hondsheuvels inschrijfdatum jijzelf netwerkcup omstreeks oranje scherm sportcomplex tal ziens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje