Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: PSV uitspelende ploeg in cupfinale

4 mei 2006 17:21

Dit nieuwsbericht is verzorgd door Omroep Brabant - radio, televisie en internet.

De loting heeft bepaald dat PSV zondag de uitspelende ploeg is bij de finale van de Gatorade Cup in de Rotterdamse Kuip. Ajax mag zodoende het thuisshirt aan en PSV moet in het blauwe uittenue spelen. Verder mag Ajax gebruik maken van de luxe kleedkamer van Feyenoord en moet PSV het doen met de 'sobere' kleedkamer voor de uitclub. De Amsterdammers nemen tienduizend eigen aanhangers mee tegenover zevenduizend voor PSV.

Mocht PSV de beker winnen, dan speelt AZ, de nummer twee van de competitie, als vervangend landskampioen op 13 augustus om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Als Ajax wint, wordt die wedstrijd opnieuw een PSV-Ajax. De winnaar van de beker strijkt een premie van drie ton op, de verliezend finalist krijgt de helft van dat bedrag.




Tags

cupfinale aanhangers feyenoord gatorade kuip nieuwsbericht premie sobere strijkt thuisshirt ton uitclub uittenue vervangend zevenduizend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje