Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy stapt paar uur voor laatste wedstrijd uit selectie

7 mei 2006 16:43

Verslaggever: RvN

De kans dat Ruud van Nistelrooy bij Manchester United vertrekt lijkt steeds sterker te worden. De BBC meldt dat de voormalig spits van PSV drie uur voor de laatste competitiewedstrijd tegen Charlton de selectie heeft verlaten. De Brabander zou op de bank beginnen. De club bevestigde dat hij naar huis is vertrokken maar weigerde verder commentaar. De topscorer wordt de laatste maanden regelmatig gepasseerd. Nadat hij maandag Middlesbrough een penalty had gemist, werd hij door Ferguson al bekritiseerd. Hij zou falen op momenten dat het er op aankomt.

Volgens The Sun zou PSV concrete interesse hebben getoond voor Van Nistelrooy. Tal van andere clubs worden echter ook met de aanvaller in verband gebracht.

Meer op




Tags

nistelrooy aankomt bbc brabander charlton ferguson middlesbrough sun tal topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte