Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: Vennegoor een zekerheidje

7 mei 2006 23:09

Verslaggever: RvN

Jan Vennegoor of Hesselink zal na het zien van het programma Studio Voetbal een mentale boost hebben gehad. Bondscoach Van Basten gaf spontaan aan op de naam van Vennegoor of Hesselink dat de PSV spits 'een zekerheidje' is. Bij doorvragen wilde Van Basten niet helemaal bevestigen dat hij zeker is van een WK-plaats, maar dat leek hij zeker te suggereren. Volgens Van Basten heeft Vennegoor of Hesselink het altijd goed gedaan tijdens de WK kwalificatie als pinchhitter en heeft hij in de selectie zo'n spits nodig.

Toch vindt hij het geen goed idee om vier centrumspitsen mee te nemen. Daardoor lijkt hij toch te twijfelen over het menemen van Huntelaar, die hij buiten de 16 nog niet sterk genoeg vindt.

Meer op




Tags

basten vennegoor hesselink zekerheidje centrumspitsen doorvragen huntelaar kwalificatie menemen pinchhitter spontaan suggereren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis