Transparent
Inloggen
Sluiten

BBC pakt groots uit voor UEFA-Cup finale

9 mei 2006 22:04

Verslaggever: JV

De BBC pakt morgen groots uit voor UEFA-Cup finale tussen Middlesbrough FC en FC Sevilla in Eindhoven. 's Ochtends begint de speciale BBC Radio Cleveland Bus op de Dam in Amsterdam met een live-uitzending van het ontbijtprogramma, the Breakfast Show. Daarna zet de bus koers richting Eindhoven waar hij rond 11.30 uur op het Stadhuisplein, de fan square voor de supporters van Middlesbrough, aankomt. Het middagprogramma - the Afternoon show - wordt tussen 16.00 en 18. 00 uur uitgezonden vanuit Caf? Thomas in de binnenstad. Van 18.00 tot 20.00 uur is het Stadhuisplein de locatie voor uitzending van het dagelijkse programma Drivetime.

De BBC Bus heeft aan boord een scala aan technische snufjes en wordt in Eindhoven gebruikt voor zowel live radio- als tv-uitzendingen. Het publiek kan een kijkje nemen in de BBC Bus en zal zeker worden gevraagd een bijdrage te leveren aan de programma's.

Meer op




Tags

bbc uefa middlesbrough show stadhuisplein uitzending aankomt afternoon boord breakfast caf cleveland dam drivetime kijkje koers locatie middagprogramma ontbijtprogramma scala sevilla snufjes square

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage