Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans: PSV-AC Milan was het mooist

Verslaggever: BvT

De supporters van PSV hebben het afgelopen seizoen het meest genoten van de Champions League thuiswedstrijd tegen AC Milan. De prachtige 1-0 zege, waardoor PSV de kop pakte in Poule E, werd gewaardeerd met een rapportcijfer van 8,64. De mooiste eredivisiewedstrijd was de laatste; de 2-6 overwinning op NAC met de magistrale treffer van Cocu kreeg een 8,10. Ook PSV-AZ (3-0) werd hoog gewaardeerd, met een 7,92.

Het minst waren de fans te spreken over het uitverlies bij Groningen (3,53). Slechts negen maal kreeg PSV een onvoldoende.

De beste wedstrijden speelde PSV in oktober. De vijf wedstrijden in die maand kregen een ruime zeven; het minst was augustus: een 5,69. Over het algemeen werd PSV verder thuis beter gewaardeerd dan uit: een 6,76 tegenover een 6,05.

Meer op PSV Netwerk Match of the Season




Tags

milan cocu groningen nac rapportcijfer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage