Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Afellay mist toch EK Jong Oranje, middenvelder is er kapot van

15 mei 2006 21:20 - KNVB.nl

Verslaggever: JV

Ibrahim Afellay zal niet met Jong Oranje afreizen naar het Europees kampioenschap, dat van 23 mei t/m 4 juni in Portugal plaatsvindt. De middenvelder van PSV ondervindt nog te veel hinder van een bloeduitstorting in zijn knie die hij opliep op de eerste trainingsdag. Het zag ernaar uit dat de blessure meeviel, maar na trainingen bleek hij toch niet fit genoeg voor het toernooi. Zijn vervanger is Haris Medunjanin van AZ. Isma?l Aissati is nu de enige PSV-er in het jong Nederlands elftal.

"Ik ben er kapot van, laat dat duidelijk zijn. Ik had gehoopt op tijd weer fit te zijn. Vorig jaar heb ik het WK meegemaakt Onder 20 jaar dus ik weet hoe mooi het kan zijn om zo'n toernooi mee te maken. Kijk eens hoe Jong Oranje leeft; dan is mijn afhaken heel zuur. Woorden heb ik er niet voor."

Meer op KNVB.nl




Tags

jong oranje afellay aissati bloeduitstorting haris isma medunjanin ondervindt plaatsvindt portugal trainingsdag zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage