Transparent
Inloggen
Sluiten

Piet de Visser nog steeds erg actief voor PSV

17 mei 2006 21:13

Verslaggever: RvN

De rol van Piet de Visser bij PSV leek door diens activiteiten voor Abramovitsj, waar hij ook op de loonlijst staat, veel kleiner geworden. Voetbal International meldt vandaag echter dat de super scout nog steeds een prominente rol speelt op de achtergrond. Zo zou de 71-jarige De Visser samen met Timmer gesprekken hebben gehad over de aanstelling van de nieuwe trainer en was hij afgelopen week aanwezig bij een gesprek van Ronald Koeman met de scouts van PSV. Koeman heeft laten weten graag gebruik te maken van de kennis van de scouts van PSV. Westerhof gaf in een reactie aan dat het aankoopbeleid in gezamenlijke handen komt van Koeman, Valckx en hemzelf.

Meer op




Tags

visser koeman abramovitsj loonlijst prominente timmer valckx westerhof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte