Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook CL-duels tussen AC Milan en PSV nu in onderzoek Italiaans schandaal'

3 juni 2006 22:50

Verslaggever: RvN

Het schandaal in het Italiaanse voetbal breidt zich steeds verder uit. Na Juventus is ook AC Milan inmiddels uitgebreid onder verdenking. De Italiaanse krant La Stampa meldt zondag in haar papieren uitgave dat als onderdeel van het uitgebreide onderzoek ook de halve finales in de Champions League tussen AC Milan en PSV worden genoemd. AC Milan zou mogelijk invloed hebben uitgeoefend op de toewijzing van de scheidsrechters bij de duels (Vassaras en Hauge).

PSV was in beide duels de betere ploeg. Uit verloor het met 2-0. thuis won het met 3-1. Op basis van het uitgescoorde doelpunt ging AC Milan naar de finale. In beide duels speelde de scheidsrechter echter geen grote rol op de belangrijke momenten van de wedstrijd.

Meer op




Tags

milan schandaal breidt hauge juventus stampa toewijzing uitgescoorde vassaras

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage