Transparent
Inloggen
Sluiten

Vonlanthen wil alsnog WK afdwingen bij FIFA: ik ben fit

5 juni 2006 09:39 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

De Telegraaf meldt dat Johan Vonlanthen via de media alsnog een plaats in de WK-selectie van Zwitserland wil afdwingen. Volgens de spits van PSV heeft de medische staf van Zwitserland een verkeerde diagnose gesteld en is hij na een week inmiddels weer geheel fit. De bondscoach wil hem echter niet meer opnemen in de selectie, omdat hij de kans op een nieuwe blessure te groot vind.

Vonlanthen tegenover De Telegraaf: "De regels zijn heel erg duidelijk. Een speler mag alleen worden vervangen als hij tijdens het toernooi door een blessure echt niet in actie kan komen. Daar is in mijn geval geen sprake van."

"Ik hoop dat ik weer van harte welkom ben als de FIFA vindt dat ik erbij hoor. En met de medische staf heb ik altijd heel erg goed gewerkt. Dat ze nu een foutje hebben gemaakt, is volgens mij gewoon pech."

Meer op De Telegraaf




Tags

vonlanthen fifa telegraaf zwitserland diagnose

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte