Transparent
Inloggen
Sluiten

El Bocon: Farfan dichtbij contractverlenging tot 2010

6 juni 2006 18:57 - El Bocon

Verslaggever: RvN

Volgens de krant El Bocon in Peru zou PSV-voorzitter Rob Westerhof hebben aangegeven dat hij dichtbij contractverlenging van Jefferson Farfan is. De aanvaller zou zijn contract tot 2010 willen verlengen. Daarbij zou wel de afspraak zijn gemaakt dat er te praten valt bij een goed bod. Voorlopig ziet het er echter naar uit dat hij nog een jaar bij PSV zal blijven.

- Indien het bericht op waarheid berust - dan lijkt het erop dat PSV het contract openbreekt en verbetert, de periode met twee jaar verlengt en daarmee over een jaar dus niet in de problemen komt om te moeten verkopen. PSV zou daarvoor in de plaats wel toe moeten hebben geven open te staan voor een transfer bij een bepaald bod. Mogelijk hetzelfde als op dit moment is opgenomen in zijn contract?

Meer op El Bocon




Tags

bocon farfan berust openbreekt peru verbetert waarheid westerhof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte