Transparent
Inloggen
Sluiten

Vooronderzoek naar 'elleboog' Bruggink

20 november 2000 13:37

Verslaggever: NvdL

De openbare aanklager is vandaag een vooronderzoek gestart naar de vermeende elleboogstoot die Arnold Bruggink uitdeelde in de uitwedstrijd tegen Heerenveen. Bruggink raakte verdediger van Gessel vol in het gelaat en verschafte zich zo een vrije doorgang naar het Heerenveen waarna Mateja Kezman de 0-3 scoorde.

Bruggink zelf sprak van een ongelukje:" Hij maakt de eerste overtreding, hij houdt me vast, dan probeer ik me los te rukken en raak ik hem in het gezicht. Tja.. zoiets gebeurd, een ongelukje." De openbare aanklager startte vandaag na het zien van de TV beelden toch een vooronderzoek. Van Gessel en Bruggink zullen beide schriftelijk het incident moeten toelichten. Na een nadere bestudering van de televisie beelden zal de aanklager vervolgens bepalen of Bruggink in staat van beschuldiging zal worden gesteld.

Meer op




Tags

bruggink vooronderzoek aanklager elleboog gessel heerenveen ongelukje arnold beschuldiging bestudering elleboogstoot gelaat kezman mateja nadere schriftelijk verschafte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage