Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Phillip Cocu op tijd hersteld

10 juni 2006 21:14

Phillip Cocu is precies op tijd hersteld van zijn bovenbeenkwetsuur. De PSV'er raakte vorige week zondag geblesseerd en kon in voorbereiding op de eerste WK-wedstrijd tegen Servi? en Montenegro de hele week niet met de selectie van Oranje meetrainen.

Een dag voor het treffen sloot hij zich weer aan bij de spelersgroep. "Ik heb weer voluit kunnen trainen. Dat was een goede test voor me."

Cocu speelde in de afsluitende partij mee met het beoogde basiselftal. "De uiteindelijk beslissing of ik speel, ligt bij de bondscoach", zei hij zaterdagmiddag.

"Voor mij is het nu het belangrijkste dat ik mezelf fit voel en dat er geen risico's zijn om opnieuw geblesseerd te raken. Ik heb de afgelopen week niet veel met de groep kunnen trainen, maar wel veel arbeid geleverd. En ik zit gelukkig vrij snel weer in mijn spelritme."




Tags

cocu arbeid basiselftal bovenbeenkwetsuur montenegro oranje servi spelritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage