Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje naar achtste finales na zege op Ivoorkust

16 juni 2006 19:58

Verslaggever: RvN

Het Nederlands elftal heeft zich al na de tweede wedstrijd gekwalificeerd voor de achtste finales van het WK. Na de zege op Servie & Montenegro won de ploeg met 2-1 van Ivoorkust. Doordat Argentinie met 6-0 van Servie & Montenegro wist te winnen, zijn zowel Argentinie als Nederland zeker van plaatsing voor de volgende ronde.

De doelpunten kwamen vrijdag op naam van Van Persie en Van Nistelrooy. Ooijer en Cocu speelden in de basis en deden de volle 90 minuten mee. Cocu kwam in de tweede helft op het middenveld in de punt naar achteren te spelen in plaats van Sneijder, die verdedigend in de problemen kwam.

Meer op




Tags

ivoorkust argentinie cocu montenegro oranje gekwalificeerd nederland nistelrooy ooijer persie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage