Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu klaar voor 100ste interland, zal ook waarschijnlijk spelen

19 juni 2006 19:17

Verslaggever: RvN

Phillip Cocu liet weten helemaal klaar te zijn voor zijn honderdste interland. Die zou hij woensdag kunnen spelen tegen Argentinie. Als het aan hem ligt neemt hij geen rust tijdens het duel dat er alleen nog toedoet voor de strijd om de eerste plaats in de poule. Afgaande op de training, die overigens achter gesloten deuren plaatsvond, zou Cocu inderdaad gewoon spelen. Van Basten kiest ervoor om spelers met een gele kaart te sparen.

Vermoedelijke opstelling Nederland: Van der Sar; Jaliens, Boulahrouz, Ooijer en De Cler; Sneijder, Van der Vaart en Cocu; Van Persie, Van Nistelrooij en Kuyt.

Meer op




Tags

cocu argentinie basten boulahrouz cler honderdste jaliens kuyt nederland nistelrooij ooijer persie plaatsvond sar sparen toedoet vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage