Transparent
Inloggen
Sluiten

Corinthians lacht om geruchten interesse PSV voor Tevez

21 juni 2006 18:48

Verslaggever: RvN

In heel veel Braziliaanse sportmedia staat vandaag te lezen dat PSV interesse zou hebben voor Tevez. Mogelijk zal dat de komende dagen dus ook wel naar Nederland overwaaien. Een en ander lijkt nergens op gebaseerd, want de eerste bronnen verwijzen naar een Nederlandse site waarop slechts wordt gemeld dat PSV ooit interesse had voor Tevez. Los daarvan konden ze bij Corinthians niet wakker liggen van de geruchten. Een directeur van de steenrijke investeringsmaatschappij MSI dat achter Corinthians staat, werd geconfronteerd met het gerucht. Hij moest lachen om de geruchten. Volgens hem is Tevez absoluut niet te koop en zou PSV het bedrag dat Tevez waard is nooit kunnen betalen.

Meer op




Tags

tevez corinthians investeringsmaatschappij msi nederland overwaaien sportmedia steenrijke verwijzen wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage