Transparent
Inloggen
Sluiten

Haalt PSV enige doelpuntenmaker Paraguay op WK?

22 juni 2006 20:38 - Terra

Verslaggever: RvN

Volgens Braziliaanse media komt de 26-jarige Nelson Cuevas naar Eindhoven voor onderhandelingen over een transfer naar PSV. De spits van Paraguay wordt door bij het nationale elftal voornamelijk als invaller gebruikt voor het slot van de wedstrijd. In twee van de drie poulewedstrijden van Paraguay viel hij in en in de laatste (2-0 zege tegen Trinidad) scoorde hij het enige doelpunt van Paraguay op dit WK. Het andere doelpunt was een eigen doelpunt.

Cuevas speelt momenteel voor Pachuca in Mexico. Daarvoor kwam hij enkele jaren uit voor River Plate met een uitstapje tussendoor naar China. Op het WK 2002 scoorde hij al twee keer, ook toen als invaller.

Profiel Nelson Cuevas

Meer op Terra




Tags

paraguay cuevas doelpuntenmaker nelson china mexico pachuca poulewedstrijden river slot trinidad uitstapje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte