Transparent
Inloggen
Sluiten

Worden Van Bommel en Van Nistelrooy geslachtofferd?

23 juni 2006 21:00

Verslaggever: RvN

Afgaande op de besloten training vrijdag lijken Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy hun basisplaats in het Nederlands elftal te verliezen. Zij kregen geen hesje op de training. Tot nog toe was het steeds zo dat uit de hesjes perfect de opstelling te lezen was. Voor Van Nistelrooy zal Kuyt waarschijnlijk gaan spelen. Die wissel kondigde Van Basten door zijn kritiek gisteren eigenlijk zelf al aan. Een plaats op de bank voor Van Bommel zal verrassender zijn. In zijn plaats droeg Rafael van der Vaart op de training een hesje. De media vond Van der Vaart na het duel tegen Argentinie absoluut nog niet klaar voor het grote werk. Uitblinker van de laatste twee duels, Bouhlarouz lijkt opnieuw op de bank te moeten plaatsnemen.

Meer op




Tags

bommel nistelrooy hesje vaart argentinie basten bouhlarouz hesjes kondigde kuyt rafael verrassender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage