Transparent
Inloggen
Sluiten

Farfan denkt niet aan vertrek, wil titels halen met PSV

5 juli 2006 21:00

Verslaggever: RvN

Na de publicatie in Nederlandse media van serieuze interesse van Portsmouth, zou PSV tegenover Engelse media de geruchten niet hebben willen ontkennen noch bevestigen. De zaakwaarnemer van Farfan liet in een reactie opnieuw weten dat Farfan PSV alleen wil verlaten voor een grotere club die een stap vooruit zou betekenen in de carriere van Farfan. De zaakwaarnemer liet verder weten dat geen enkele club nog een bod heeft gedaan.

Portsmouth lijkt zeker niet de club te zijn, die Farfan sportief een stap omhoog brengt. Tot nu toe koos de Peruviaan altijd voor het sportieve en nooit voor de financieel meest interessante aanbiedingen.

Zelf liet de aanvaller, vlak voorafgaand aan de berichten in de Nederlandse media, bij zijn vertrek vanuit Peru naar Eindhoven weten uit te kijken naar het komende seizoen bij PSV. Tegen El Bocon liet hij weten dat hij met PSV komend seizoen wil proberen de landstitel en de Champions League te winnen. 'Voor mij was het erg belangrijk dat Ronald Koeman mij belde. Hij gaf me het vertrouwen en dat sterkt me in de wens om de resultaten van afgelopen seizoen met PSV te verbeteren."

Meer op




Tags

farfan portsmouth bocon koeman landstitel ontkennen peru peruviaan sterkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage