Transparent
Inloggen
Sluiten

Krantengeruchten: Salcido ongeduldig, Saviola kan naar Arsenal, Farfan hot

7 juli 2006 08:37

Verslaggever: RvN

Geruchten rond mogelijke transfers bij PSV vullen vrijdag weer de internationale kranten. In Mexico laat de linksback/linker centrale verdediger Salcido weten dat hij ongeduldig wordt. Hij zegt enkele opties te hebben in Europa, namen noemt hij niet. Gisteren noemden Mexicaanse media PSV als een van de opties. De telegraaf bracht hem vrijdag ook in verband met PSV. Hij wil zo snel mogelijk duidelijkheid of hij de stap naar Europa kan maken. 'Het maakt niet uit of het een topclub is of om degradatie speelt. Als het niet snel duidelijk wordt, wil ik liever besluiten om in Mexico te blijven.' Aan de persoonlijke eisen ligt het volgens Salcido niet, aangezien hij naar eigen zeggen relatief weinig verdient voor Mexicaanse begrippen. Onderhandelingen tussen de geinteresseerden en zijn club zouden moeizaam verlopen.

Ondertussen wordt ook Saviola nadrukkelijk in verband gebracht met PSV. Volgens Frits Barend is het 'bijna zeker' dat de Argentijn naar PSV komt. Media vandaag in Engeland en panje noemen Arsenal als concreet geinteresseerde, dat zou 3 miljoen euro hebben geboden.

Ondertussen vult Farfan headlines in Engeland en Peru. Harry Redknapp, coach van Portsmouth, bevestigde de onderhandelingen met PSV. Hij liet zich lyrisch uit over Farfan. 'Hij kan zowel met links als rechts scoren, is goed in de lucht en gevaarlijk met vrije trappen.' Volgens Redknapp gaat hij het absoluut maken in Europa. Ook de voorzitter van Portsmouth bevestigde de interesse en verwacht heel veel van de speler van PSV. In Peru ondertussen gaan diverse media er al vanuit dat de transfer een feit is, maar die berichten lijken vooral uit zijn verband getrokken nieuwsberichten uit Europa. Ondertussen zit de voorzitter van Alianza Lima al op scherp. Hij liet weten als de deal rondkomt hij op maandag al naar Nederland zou kunnen komen om als betrokken partij aanwezig te zijn bij het rondkomen. Alianza Lima kan volgens eigen zeggen rekenen op 15% van de transfersom en rekent zich al duidelijk rijk. Zelf liet de zaakwaarnemer van Farfan gisteren, zoals toen al gemeld, nog weten dat Farfan alleen zal vertrekken bij sportieve verbetering. Indien Portsmouth inderdaad de gevraagde transferprijs betaalt, waar diverse media in Nederland vanuit lijken te gaan, zou farfan het zelf dus nog tegen kunnen houden.

Meer op




Tags

farfan salcido arsenal ongeduldig portsmouth saviola alianza engeland hot krantengeruchten lima mexico nederland peru redknapp barend degradatie frits geinteresseerden lucht nieuwsberichten panje rondkomt telegraaf transferprijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage