Transparent
Inloggen
Sluiten

Chivas in onderhandeling met twee clubs over Salcido

7 juli 2006 16:18 - Univision

Verslaggever: RvN

De voorzitter van het Mexicaanse Chivas de Guadalajara heeft laten weten dat hij slechts met twee clubs in onderhandeling is over Carlos Salcido. Volgens de voorzitter zijn alle verhalen over de vele geinteresseerde clubs slechts praatjes van tussenpersonen. Diezelfde tussenpersonen danwel zaakwaarnemers frustreren volgens de voorzitter de onderhandelingen, daarom neemt de club die nu zelf in handen. De speler zelf smeekte bijna om duidelijkheid. Indien het niet snel tot een transfer komt naar Europa wil hij het liefst besluiten om definitief te blijven.

De voorzitter liet niet doorschemeren welke de twee clubs zijn met wie zijn club in onderhandeling is. Sinds gisteren wordt ook PSV in het geruchtencircuit in verband gebracht met de linksback.

Meer op Univision




Tags

chivas salcido tussenpersonen carlos frustreren geruchtencircuit guadalajara praatjes smeekte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage