Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman positief over Alex, rekent niet echt meer op Alcides, Qatar geen issue voor Cocu

7 juli 2006 23:05

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet in het programma Studio Sportzomer weten positief gestemd te zijn over het aanblijven van Alex. Hij verwacht dat dit weekend duidelijk wordt dat Alex nog een seizoen kan blijven.

Over de komst van Alcides was hij een stuk minde rpositief. Alles lijkt rond met Chelsea en Alcides, maar Benfica ligt dwars. Chelsea zou niet tijdig hebben laten weten dat het Alcides niet langer wil verhuren aan benfica en Benfica wil hem daarom niet laten gaan. Volgens Koeman wordt dat een lastig verhaal.

Rob Jansen, zaakwaarnemer van Cocu, liet in hetzelfde programma weten dat de geruchten over een vertrek van Cocu naar Qatar niet op waarheid berusten. Volgens hem heeft een transfer naar Qatar de aanvoerder van PSV nooit getrokken. Qatar zou daarom nooit serieus in beeld geweest zijn.

Meer op




Tags

alcides qatar cocu koeman benfica chelsea aanblijven berusten jansen minde rpositief sportzomer waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte