PSV verslaat KVSK United met 0-2

15 juli 2006 20:21

PSV heeft de oefenwedstrijd tegen KVSK United in Lommel met 0-2 gewonnen. In de wedstrijd tegen de Belgische tweedeklasser scoorden Vayrynen en Simons (penalty) de doelpunten voor de Eindhovenaren.

De Eindhovenaren kwamen met 0-1 voor door een doelpunt in de 7e minuut van Vayrynen. De middenvelder kopte een voorzet van Lee binnen. Na 26 minuten moest El Yacoubi de geblesseerde Sibon vervangen. In het resterende deel van de eerste helft liepen El Yacoubi en Afellay tegen geel op.

In de tweede helft bleef het lang weinig inspirerend. Koeman wisselde door en gaf ook Feher, De Bock, Smit en Carrizo speeltijd. Negen minuten voor tijd verzilverde Timmy Simons een penalty voor de 0-2. De penalty kwam tot stand na een charge op Beerens.

Opstelling PSV: Gomes ('46 Moens), Da Costa ('64 Feher), Alex ('64 De Bock), Simons, Pla, Aissati, Afellay ('64 Carizzo), Vayrynen ('64 Smit), Lee, Sibon ('26 El Yacoubi), Beerens

Wedstrijdverslag: KVSK United