Transparent
Inloggen
Sluiten

'Robert blijft bij Betis'

17 juli 2006 07:22 - Diario de Sevilla

Verslaggever: RvN

Het lijkt erop dat de Braziliaan Robert aan Betis verhuurd zal blijven en niet verkocht zal worden. Eerder waren er berichten dat er veel interesse was voor de aanvaller en PSV hem wilde verkopen. Zijn problemen met de Spaanse club heeft hij uitgepraat en nu wil hij zelf graag blijven.

Volgens de spits zelf heeft PSV hem zelfs verzocht om weer naar Eindhoven te komen en de huurperiode van 1,5 jaar te verbreken om weer voor PSV uit te komen. "PSV heeft me goed beoordeeld in Betis en probeerde de huur te verbreken om me terug te halen. Ik wil echter Betis niet oplichten. Mijn belangrijkste doel is om hier doelpunten te blijven maken. Mijn plan is om hier te blijven, het huurcontract vol te maken en dan te kijken of Betis mij wil kopen, want ik heb het er naar mijn zin in Sevilla."

Meer op Diario de Sevilla




Tags

betis verbreken braziliaan huur huurperiode oplichten sevilla uitgepraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte