Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel afscheid Salcido van Chivas

18 juli 2006 07:33

Verslaggever: RvN

Voor het vertrek van het Mexicaanse Chivas naar Argentinie kreeg Carlos Salcido een officieel afscheid van zijn oude club. Tijdens de persconferentie kreeg hij een shirt in kristal gegoten gesigneerd door spelers en medewerkers en een beeld van de Virgin of Guadalupe voor zijn nieuwe huis. 's Avonds was er een afscheidsdiner.

Over een eventuele samenwerking met PSV, waar media over spraken, werd niets gemeld op de persconferentie.

De speler zelf beloofde om zijn carriere bij Chivas af te zullen sluiten. Hij kijkt uit naar PSV en wil graag titels winnen met de ploeg uit Eindhoven. Aanpassingsproblemen vreest hij niet echt omdat Koeman Spaans spreekt en hij goed contact heeft met zijn voormalige coach Hans Westerhof. Die heeft hem beloofd waar nodig te helpen.

Meer op




Tags

chivas salcido aanpassingsproblemen afscheidsdiner argentinie beloofde carlos gegoten guadalupe hans koeman kristal virgin westerhof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage