Stoke City houdt PSV op 0-0

25 juli 2006 20:34

PSV is in de eerste wedstrijd tijdens het trainingskamp in Engeland op een 0-0 gelijkspel blijven steken tegen Stoke City.

PSV was de betere ploeg in de eerste helft. De keeper van Stoke redde een paar keer knap op doelpogingen van PSV. Hij hield daarmee de thuisploeg in de wedstrijd. Grootste kans was voor Afellay. Kone en farfan waren ook dichtbij een doelpunt. Stoke was een keer dichtbij via een kopkans.

In de tweede helft start PSV met Ball voor Alex. Lamey ging centraal spelen. In de tweede helft wisselt Koeman door. De wedstrijd zakt in de loop van de tweede helft af naar een saaie vertoning. Er waren 4175 toeschouwers waaronder een handjevol PSV fans.

De opstelling van PSV voor het duel tegen Stoke City : Gomes, Reiziger, Alex ('46 Ball), Da Costa, Lamey, Farfan, Simons, Afellay ('65 Vayrynen), Aissati ('82 Feher), Beasley ('65 Beerens), Kone