Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wil via herfinanciering stadion in eigen beheer houden

1 augustus 2006 18:31 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Rob Westerhof heeft laten weten dat de club in september duidelijkheid hoopt te verkrijgen over de herfinanciering van het stadion. Daardoor zou de club het stadion niet hoeven te verkopen en zou mogelijk 5 ? 6 miljoen per jaar 11,5 miljoen kosten van het Philips Stadion. Westerhof benadrukte wel dat de mogelijke herfinanciering van het stadion los staat van de sponsordeals met Rabobank en De Lage Landen.

PSV wil het stadion in eigen beheer houden. "Omdat stadions dan ook zelf plannen ontwikkelen om geld te verdienen. Een voorbeeld is de ArenA. Ajax moet 75.000 euro betalen voor een open dag. Ons stadion heeft een sterke band met de gemeenschap in Eindhoven en dat willen we graag zo houden", aldus de PSV-voorzitter op Telegraaf.nl.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

herfinanciering westerhof arena gemeenschap sponsordeals telegraaf verkrijgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage