Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV heeft nu ook 'grasprobleem'

26 november 2000 20:23 - Sportdreams

Verslaggever: RvN

Na Ajax lijkt PSV nu zijn eigen problemen te krijgen met het gras in het stadion. Sportdreams meldt dat er een werkgroep komt binnen PSV om een oplossing te vinden voor het slechte veld. Volgens Gerets is de staat van het veld er mede verantwoordelijk voor dat PSV de laatste tijd zo moeizaam uit de voeten komt in het eigen stadion. Vanwege het drukke wedstrijdprogramma is het nauwelijks mogelijk om de inmiddels oude grasmat te vervangen, ook niet in de winterstop. Volgens PSV voorlichter Salazar zou onderzoek inmiddels uitgewezen hebben dat de uitbreiding van het PSV stadion niet de oorzaak is van het probleem met het grasveld. Vermoed wordt dat dit aan de leeftijd van het veld ligt en deze gewoon aan vervanging toe is.

Meer op Sportdreams




Tags

grasprobleem gerets gras grasveld salazar sportdreams voorlichter wedstrijdprogramma werkgroep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte