Transparent
Inloggen
Sluiten

Richt Mendez zich nu op Charlton?

9 augustus 2006 19:50

Verslaggever: RvN

Diverse media in Ecuador melden dat de transfer van Mendez naar PSV is afgeketst. Als redenen worden door verschillende media aangegeven dat PSV niet meer spelers zou willen aantrekken of dat PSV geen spelers meer kan aantrekken zolang er geen spelers verkocht worden.

Een spelersmakelaar gaf in een krant in Ecuador uitgebreide details over het contract dat hij voor Mendez had geregeld bij Charlton. Alles zou rond zijn geweest, de speler had alleen maar hoeven te tekenen voor een miljoenensalaris. Hij zou het echter voor PSV hebben afgewezen. Volgens die makelaar is hij nu niet meer betrokken bij eventuele nieuwe contacten met Charlton.

De zaakwaarnemer van de speler zou hebben laten weten dat er hernieuwde contacten zijn gelegd met Charlton, om alsnog die transfer op de rit te krijgen. dat is echter door geen van de partijen nog bevestigd.

Meer op




Tags

charlton mendez ecuador hernieuwde makelaar miljoenensalaris spelersmakelaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage